dilluns, 24 de març del 2008

campaments de primavera

El Gerard ja està de tornada i aquesta és la seva crònica:

Vam anar al CAU, i els pares ens van ajudar a portar-ho tot a l'autocar. Vam trigar 2 hores i mitja en arribar al lloc d'acampada. Llavors vam portar el material i vam començar a muntar les tendes però no trobàvem les piquetes i al final, quan ja utilitzavem altres piquetes vam trobar les nostres a dins d'una tenda i vam començar a dinar després d'acabar de muntar les tendes.
Les dues primeres nits vam fer foc de camp. El primer dia vam fer danses i al final un joc que es deia "la orquestra", que consistia en que un era el director i deia sobre quin tema serien els sorolls, per exemple: de la muntanya, del carrer, del zoo... i deia qui volia que toqués més fort i més fluix.
El divendres vam anar de ruta tot el dia a un pantà. Vam tornar de nit. En total vam fer 20 kilòmetres. Vam sopar i ens vam anar a dormir.
Dissabte vam fer la mona: un pa, a sobre melmelada, un altre pa, a sobre nocilla, decoracions i al mig un ou kinder amb una ploma al costat.
El diumenge, el dia de la tornada a Barcelona, vam començar preparant les motxilles, després vam desmuntar les tendes i vam fer una cerimònia on alguns passaven d'etapa i altres feien la promesa. JO VAIG PASSAR D'ETAPA: De Lemin a Leques. A la foto teniu la meva nova insignia.
El dia d'abans vam parlar i vam quedar que jo estava preparat per passar d'etapa.
Després de la cerimònia vam dinar i després vam portar tot l'equipatge a dalt, a on vindria l'autocar. Va venir l'autocar i vam tornar a Barcelona. Només una mica cansats.