dilluns, 26 de maig del 2008

quina colla!


Des de dilluns passat i fins aquesta tarde, el Gerard i gran part dels nens de la foto estan de colònies a Torreferrana, una casa de colònies de Girona.

No us podeu imaginar els nervis que va passar el Gerard durant les últimes dues setmanes abans de les colònies. No contava els dies que faltaven per marxar, contava les hores!. Agafava la calculadora i multiplicava el número de dies per 24, i venia a explicar a tothom que faltaven x hores per marxar de colònies. Vam patir!

Aquesta tarda torna després d'uns dies de sol i pluja... i una mica d'estudi sobre els planetes, els cohets i l'espai. Esperem que vulgui dir la seva en aquest bloc els propers dies.

I l'Adrià? Cóm ha portat uns dies de fill únic?. Doncs molt bé, aprofitant per escollir canal de TV a l'hora de sopar i intentant, sense éxit, dormir al llit de dalt. Ho sento molt per ell, però encara ha de créixer bastant, no sigui que sentim un cop i el trobem a terra a mitjanit.

La foto d'aquesta colla tan divertida la vam fer el passat 18 de maig, durant l'excursió que organitza la Glòria cada any amb els companys de classe de la seva filla Tatiana, un d'ells, el Gerard...

1 comentari:

Unknown ha dit...

Doncs que bé, no? deuria ser molt divertit. I l'Adrià intentant pujar al llit de dalt, està fet un gamberret!