diumenge, 29 de juny del 2008

festivals d'estiu


Quin greu em sap! L'Adrià ja te més de 2 anys i mig i encara no ha passat la prova de foc d'un Festival d'estiu -el Sónar dia no conta-.
El Gerard, a la seva edat, ja havia tastat l'Acampada jove d'Arbúcies i un Festival punk a Cotxeres de Sants, com a mínim -tampoc conto el Sónar dia al que el va portar el seu pare quan encara no havia complert els 6 mesos-.

Potser el PopArb d'aquest cap de setmana hauria estat un bon moment. Un suau aterratge en un Festival amb unes instal·lacions de mides controlades i un públic poc perillós. No ha pogut ser però tot arribarà.

Ja se sap, quan tens el primer nen et pases el dia mirant l'agenda d'activitats de la ciutat, l'agenda tradicional d'arreu de Catalunya, i visites els parcs cada setmana. El segón es perd un 80% de tot això. I això sent generosos. Te, a canvi, un germà gran que l'espavila com no us podeu imaginar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

l'any vinent ens els emporten a tots dos :) tindràs tota una redacció fent de cangur! (ara dubto si això és una bona o una mala notícia...)

un petó

maricruz ha dit...

Començaré a preparar la intendència, però els nens i jo haurem de ser una mica república independent, perquè potser no us anirà gaire bé despertar-vos a les 7:30 del matí perquè el rellotge biològic d'un nen de 2 anys -llavors seran 3- no es pot apagar.

Unknown ha dit...

Dubto que es preocupi gaire l'Adrià, jo encara no he anat a cap festival de música, jeje!
Bueno, aquest estiu no en fan cap?

maricruz ha dit...

Només ens queda el Senglar, però és el proper cap de setmana i tinc una reunió important al Cau del Gerard. Haurem de deixar-ho per l'any vinent.

Josep:
Si encara no has anat a cap Festival, ja no crec que els teus pares et portin. Abans que te n'adonis, ja tindras edat per anar-hi tu sol.
És recomenable. Apunta't quan tinguis la oportunitat.