dilluns, 21 de juliol del 2008

adéu i molt de gust, Ratolinet


El Ratolinet és l'escola bressol de referència de la família. Per allà han passat el Gerard i l'Adrià i, aquesta setmana, els hi direm adéu, ja que el petit de la família s'endinsa en el "cole de nens grans" el proper setembre.

Els seguirem visitant perquè són com una família, amb la M.Antònia com a cap visible, i mestra dels lleons, la Núria barallant-se amb les tortugues, entre les que es mou el petit Adrià i la Cristina i la Rosalina amb els peques. També es mereix un bon agraïment la Lluïsa, que cuina per a tots els petis galifardeus, a més de fer de tot una mica, com d'actriu quan arriba el temps de collir castanyes.
Ho sento, pero no he inclòs en aquesta referència a professores noves que fan de reforç, perquè no en tinc gaire rel·lació, tot i que segur que són molt bones professionals.

Els que pensen que els avis són la millor opció pels petits si es treballa i no poden quedar-se amb els papes, els recomano que visiten El Ratolinet. Els meus s'ho han passat sempre d'allò més bé, anant al teatre o esperant que el teatre els hi vingui a casa, fent una bona feina musical, que culmina amb la visita a l'Auditori, amb una bona excursió quan arriba el bon temps a una granja i celebrant totes les festes -tot i que crec que deuen fer-ho a totes les guarderies-: fent panellets i menjant castanyes per Tots Sants, fent cagar el Tió pel Nadal i disfressant els nens per Carnestoltes.
A més de descobrir noves coses dia dia jugant i aprenent, que aquesta és la feina principal d'una escola bressol.
Jo vull tornar a ser nena!!

L'altre dia, sortint de Barcelona en cotxe, el Gerard va veure el cartell que penja a TV3 indicant que ja han fet 25 anys, i van comentar: "Com El Ratolinet". Efectivament, la va clavar, l'escola ja porta al barri de Sants un quart de segle, amb la mateixa il·lusió que el primer dia.

Gràcies guapes a totes perquè sempre he sabut que deixava els nens en bones mans quan marxava a treballar.

Ja se que potser m'he passat i que a la majoria de les mares els hi agrada l'escola bressol on deixen els seus fills però, com TV3, és la meva...
i si algú, després de llegir aquestes línies, vol portar el seu petit a El Ratolinet el proper curs, ho sento molt, però ja arribeu tard. Està tot ple.

Foto i il·lustració: cortesia de El Ratolinet