diumenge, 22 de febrer del 2009

prou de carnestoltes, gerard


Quin parell de dies!!
És cert que per carnestoltes hi ha rues a tort i a dret, però no cal anar a totes!
Divendres era d'obligat compliment. Amb disfressa i cap el cole, on els nens feien un ball per amics i familiars. Tot el dia vestits per a la ocasió. Des d'aquí reivindico més la disfressa feta a casa, encara que sigui amb una bossa d'escobreries i una espasa de cartró. El Gerard, com ja sabeu els seguidors del bloc, anava de marsupilami.
Dissabte al matí passaven al mon de les disfresses-fetes-amb-bosses-d'escombreries amb el cau. Els castors es trasvestien en pingüins... i cap a la rua del parc de l'Espanya Industrial.
I del mon animal al matí a l'infernal a la tarda. Amb les Guspires de Sants va desfilar per la rua de Sants. Encapçalant el grup de diables amb una pancarta amb el lema:"Som foc, festa i cultura!!"
El Gerard va disfrutar de les tres celebracions, sense poder decantar-se per cap. A la de l'Escola diu que "tenia tots els amics i gairebé tota la estona estavem fent jocs i coses divertides", amb el Cau opina que "Fem moltes activitats i he jugat" i després de finalitzar la rua de Sants va destacar "Que he estat amb les guspires i he portat la pancarta"